l’Estiu s’acosta al Mercat de la Terra de Sitges

Publicado en Sin categoría
0

Sitges és la seu del primer Mercat de la Terra reconegut oficialment per Slow Food en tot el territori de l’estat espanyol. L’objectiu principal és donar a conèixer els productes locals i de temporada, promoure el consum responsable i difondre els beneficis de la producció i el consum de productes ecològics locals.  Per això, al Mercat de la Terra els productors i elaboradors locals presenten i venen directament els seus productes.

Al Mercat de la Terra hi trobareu els productes ecològics de temporada, locals i de proximitat de:

 

Horta i Fruita ecològica i de proximitat directa de les productores:

 

Elaborats agroalimentaris;  elaborats artesanalment  per petites productores locals i de proximitat a partir de productes de temporada, ecològics i locals

 

Les fruites i verdures  de primavera-estiu, que tant esperàvem ja les tenim aquí:

. Carbassons

. Flor de carbassons

. Mini carbassons

. Abercocs

. Nespres

. Cireres

 

Novetat:

En aquesta edició de dissabte, dia 3 de juny el cuiner Àlex Ferret farà un showcooking I oferirà tapes elaborades amb ingredients del Mercat.

Aquest dissabte, dia 3 de juny a la Plaça de l’Ajuntament de Sitges, de 10 a 14 hores.

Àlex farà un showcooking i oferirà tapes

 

Totes les parades són d’artesans  i pagesos que produeixen i transformen productes agroalimentaris ecològics locals i de proximitat i de temporada.

Organitza Slow Food del Garraf I Penedès amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sitges

 

Deja tu comentario con

Escribe un comentario

Todos los campos con * son obligatorios.

*

Loading Facebook Comments ...