Nou curs dels restaurants Km 0 en Catalunya

Publicado en Sin categoría
0

Tenim 5 restaurants Km 0 Slow Food al Gran Penedès

 

La Fundació Alícia de Món Sant Benet va acollir el passat dilluns l’acte de lliurament dels distintius Km0-Slow Food, que s’atorguen als restaurants que segueixen els ideals de l’associació internacional. Enguany han estat 65 els mereixedors d’aquest distintiu, 13 dels quals el rebien per primera vegada. La principal novetat en aquesta edició ha estat el reconeixement a productors i menjadors compromesos amb el projecte. El director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés, ha estat l’encarregat de presentar l’acte de lliurament dels diplomes amb els quals l’associació identifica els productors i restauradors compromesos amb els objectius que defensa aquest moviment. Els guardonats han rebut el distintiu de la mà de l’expresident del Parlament de Catalunya Ernest Benach.

Dels 65 restaurants guardonats n’hi ha cinc de les comarques del Gran Penedès. La Salseta i la Nansa de Sitges, el Dinou de Vilanova i la Geltrú, la Fonda del Saumell a Vallbona d’Anoia i la Mà Negra de Vilafranca del Penedès.

eix-lliuren-els-distintius-km0-slow-food-a-65-restaurants-que-aposen-per-la-cuina-ecologica-i-de-proximi-76354

Deja tu comentario con

Escribe un comentario

Todos los campos con * son obligatorios.

*

Loading Facebook Comments ...