El Mercat de la Terra Slow Food arrela a Sitges

Publicado en Sin categoría
0

 

image1

El Mercat de la Terra arrela a Sitges en un lloc emblemàtic: la plaça de l’Ajuntament. Rendeix un homenatge on havia estat el mercat de Sitges antigament i aporta vida a un indret estimat, allà on fa poc lluïa la palmera torta.

 

Cada primer dissabte de mes els productors de la comarca i del país exposen i venen directament fruita, verdura, ous, pa, embotits, vins, cervesa artesanal, formatge, xocolata, conservers, melmelades i mel. Els productors comparteixen els seus coneixements sobre cultura gastronòmica per transmetre els tres eixos de Slow Food: un producte de la terra bo, net i just. Bo vol dir cultivar les varietats autòctones i els processos d’elaboració tradicionals per mantenir la qualitat i els sabors d’abans. Net vol dir fet amb tot el respecte pel medi ambient i pel producte durant el procès d’elaboració. Just vol dir amb els preus correctes per mantenir la pagesia i els oficis que custodien uns coneixements vinculats a la cultura del territori.

 

El projecte organitzat per Slow Food del Garraf i Penedès compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges.

Deja tu comentario con

Escribe un comentario

Todos los campos con * son obligatorios.

*

Loading Facebook Comments ...