Slow Food del Garraf cumple 10 años

Publicado en Noticias
0

Aquest any Slow Food Garraf celebra el seu desè aniversari amb una nova etapa de creixement , canvis i noves activitats .Aquest any el
convivium del Garraf compleix 10 anys i ho vol celebrar amb els seus socis, productors, els altres convivia de Catalunya i amb les persones amb les que comparteixen les seves experiències i ideals en el dia a dia .

La primera novetat oficial d’aquest any és el canvi de nom del convivium pel de “Slow Food del Garraf i Penedès” , i el conseqüent canvi de logo .
Després de molts anys de treballar al costat de productors de Penedès , per decisió dels seus socis, Slow Food Garraf va sol·licitar formalment aquest any el canvi de nom per poder materialitzar i formalitzar una realitat. Finalment , Slow Food Internacional va aprovar la sol·licitud i el convivium es presenta avui amb el seu nou nom i nou logo .


Aquest canvi arriba en un moment de creixement, ja que a més de comptar enguany amb tres restaurants de KM0, el
convivium creix amb incorporacions de nous socis de tot el Penedès i Garraf.


L’acte oficial d’inici oficial de les celebracions serà el dimecres 28 de maig a les 19 hs , amb una exposició de “Lectura Slow” que tindrà lloc a la llibreria Malvasia de Llibres, a Sitges. L’obertura començarà amb la benvinguda i un brindis amb Malvasia de Sitges pels 10 anys del
convivium a càrrec del president de Slow Food del Garraf i Penedès, Valentí Mongay .


L’exposició presentarà llibres i revistes relacionats amb la temàtica i el moviment d’Slow Food , alguns d’ells exemplars de col·lecció o edicions de difícil accés, acompanyat d’una selecció de cartells i material gràfic promocional de les campanyes més emblemàtiques d’aquests deu anys de recorregut .
L’objectiu és apropar al públic el material de lectura i oferir un espai en el qual puguin seure i llegir les publicacions que desitgin, i d’aquesta manera fer una pausa o gaudir d’una lectura Slow .


Durant aquest any també se celebraran diferents activitats organitzades per celebrar el desè aniversari com exposicions, tasts i degustacions . També es plantegen nous projectes , com fer un ” Mercat de la Terra”, i presentar nous productes a l’Arca del Gust per protegir-los, donar-los un reconeixement internacional i fomentar la seva producció .

 

Deja tu comentario con

Escribe un comentario

Todos los campos con * son obligatorios.

*

Loading Facebook Comments ...